TOIMINTA

"Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat."
Ap. t. 2:42

Säännöllinen toiminta

TIISTAISIN

Klo 12-14 Soppis
Hartaus, jonka jälkeen ilmainen ruokatarjoilu sitä tarvitsevalle. Mahdollisuus myös keskusteluun.

LAUANTAISIN

Klo 10:45 - n. 13
 Jumalanpalvelus
Tervetuloa viettämään aikaa Jeesuksen seurassa. Lapsille omaa ohjelmaa.

SISKOSAKKI
Kaiken ikäisille naisille yli seurakuntarajojen. Nyyttäritarjoilu! Kokoontumiset kodeissa klo 17:30 seuraavasti:

Ma 7.8. Ritva T:n luona, Kovaskalliontie 1B 2, Muurla.

ke 6.9. Ritva S:n luona, Muurlantie 571 as 1.

ke 11.10.Merja V:n luona, Luokkitie 7.

ke 8.11. Kokoontumispaikka vielä avoinna.

ke 13.12. Siskosakin jouluhetki seurakunnan tiloissa, Helsingintie 14.

Radio, TV ja netti

Adventtikirkon ohjelmia radiossa ja televisiossa
Adventtikirkon radio- ja TV-ohjelmaoppaan löydät täältä. Jumalanpalvelus esitetään radiossa YLE Radio 1:ssä taajuudella 89,8 sekä televisiossa YLE TV 1:ssä (välillä nähtävissä jälkikäteen netissä YLE Areenassa).

Radio ja nettiradio
Radio Dei esittää Media7 Raamattuopiston tuottamaa "Sana Elää" -ohjelmaa sunnuntaisin klo 17.00-17:25 taajuudella 107,3 (99,4). Voit kuunnella Radio Deitä myös netissä.

Nettikirkko
Lauantaisin klo 11-12 nettilähetys Tampereen Aitolahdesta. Suorana näytetyt puheet saatetaan julkaista jälkikäteen täällä
.

Linkkejä:
(sivut avautuvat kuvaketta klikkaamalla)

Huom. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.