TOIMINTA

"Seurakunta kuunteli ja noudatti uskollisesti apostolien opetusta. Uskovat elivät keskinäisessä yhteydessä, mursivat yhdessä leipää ja rukoilivat."
Ap. t. 2:42

Säännöllinen toiminta

TIISTAISIN

Huom! Soppis tauolla 20.6.2017 asti!
Klo 12-14
 Soppis
Hartaus, jonka jälkeen ilmainen ruokatarjoilu sitä tarvitsevalle. Mahdollisuus myös keskusteluun.

LAUANTAISIN

Klo 10:45 - n. 13
 Jumalanpalvelus
Tervetuloa viettämään aikaa Jeesuksen seurassa. Lapsille omaa ohjelmaa.

SISKOSAKKI
Kaiken ikäisille naisille yli seurakuntarajojen. Kokoontuu kodeissa Klo 17:30 seuraavasti:

ma 16.1. Ritva T:n luona, Kovaskalliontie 1 B 2, Muurla
Teema: Puhtaat, luonnonmukaiset öljyt/esittelijä Seija Schmitz

ke 15.2. Saijan luona, Tuhkelotie 12 A, Salo

ke 15.3. Irenen luona, Mesimarjantie 1 B 2, Salo

ke 19.4. Liisin luona, Idankuja 7, Salo

ke 17.5. Salmen luona, Rihlakatu 3, Salo
Teema: Ulkoillaan Tupurin pururadalla, säävaraus

Radio, TV ja netti

Adventtikirkon ohjelmia radiossa ja televisiossa
Adventtikirkon radio- ja TV-ohjelmaoppaan löydät täältä. Jumalanpalvelus esitetään radiossa YLE Radio 1:ssä taajuudella 89,8 sekä televisiossa YLE TV 1:ssä (välillä nähtävissä jälkikäteen netissä YLE Areenassa).

Radio ja nettiradio
Radio Dei esittää Media7 Raamattuopiston tuottamaa "Sana Elää" -ohjelmaa sunnuntaisin klo 17.00-17:25 taajuudella 107,3 (99,4). Voit kuunnella Radio Deitä myös netissä.

Nettikirkko
Lauantaisin klo 11-12 nettilähetys Tampereen Aitolahdesta. Suorana näytetyt puheet saatetaan julkaista jälkikäteen täällä
.

Linkkejä:
(sivut avautuvat kuvaketta klikkaamalla)

Huom. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.